Kalıp temizleme setleri ile birlikte satılan işitme cihazları hem sağlık merkezlerinden hem de online mağazalardan sipariş edilebiliyor. Sağlık Bakanlığı onaylı olan bu cihazlar hastaların şikâyetlerini ve sorunlarını gidermeye yönelik tamamen tıbbi ürünlerdir. Kullanımı son derece basit olup garanti süreleri 5 yıla kadar uzanmaktadır. Ürün çeşitliliğine ve özelliklerine göre işitme cihazı fiyatları da değişkenlik göstermektedir.

 İşitme Cihazları ve Kutu İçerikleri

 Makul fiyatlara satın alınabilen işitme cihazlarının kutu içeriğinde birçok yardımcı aksesuar ve ürün de yer almaktadır. Alıcılar tek bir fiyat dahilinde bu ürünlerin tamamına sahip olabiliyorlar. Bunların başında temizleme tabletleri geliyor. Bilindiği üzere bu cihazların günlük bakımları bizzat alıcılar tarafından yapılmalıdır. Ancak cihazların hassaslık ayarlarını bozmayacak özel tabletler kutu içeriğinde yer alarak hastaların daha konforlu bir şekilde hizmet görmelerini sağlar.

 Kutu içeriklerinde ek olarak ventilasyon temizleme çubukları da yer alıyor. Toplamda beş hortumdan oluşan bu set alıcılara çok özel fiyatlarla birlikte takdim ediliyor. Aynı zamanda kutunun özel bir şekilde hazırlandığı ve nem giderici olduğu da unutulmamalıdır. Temizleme mendilleri ve spreyleri ile birlikte alıcıların tüm talepleri göz önünde bulundurularak siparişe hazır hale getirilen ürünlerin fiyatları da yeniden yapılandırılmıştır.

 İşitme Cihazı Fiyatları ve Satın Alma Seçenekleri

 Her bütçeye ve cebe uygun olan işitme cihazları fiyatları rahatlıkla temin edilebilir. Alıcılara birçok açıdan ödeme kolaylığı da sağlanmaktadır. Hem kredi kartına hem de banka kartlarına 9 aya varan taksitler yapılıyor. Bu sayede bu cihazlara acil bir şekilde ihtiyaç duyan kişilerin beklemesinin önüne geçilmiş oluyor. Ayrıca online mağazalarda yapılan alışverişlerde ürün görsellerini incelemek ve ürün- fiyat karşılaştırması yapmak mümkündür. Hâlihazırda indirimde olan işitme cihazları da mevcut. Bu indirimler yüzde on oranından başlayıp yüzde otuz beşe kadar çıkabiliyor.

 Siparişi verilen işitme cihazlarının tüm Türkiye şehirlerine aynı hızlı teslimat hizmetiyle gönderildiği de bilinmesi gereken bir diğer avantaj. İzmir, İstanbul ve Ankara gibi büyük şehirlerin yanı sıra diğer tüm şehirlerde ikamet eden kişiler de beklemeksizin yeni cihazlarına sahip olabilirler. Tahmini teslimat süresi 3 iş günü olarak belirlenmiştir. Cihazlar hakkında bilgi almak için https://www.siser.com.tr/ sitesiniz ziyaret edebilirsiniz: https://www.siser.com.tr/

CEVAP VER

Yorumunuzu girin
İsminizi girin

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.