Bir Suprafooding markası olan Supra Protein genel olarak jelatin ve kolajen olmak üzere, protein üretimi alanında çalışmış, deneyime sahip ve protein bazlı ürün geliştirme konusunda müşterilere danışmanlık hizmeti sağlayan profesyonellerin bir araya gelmesi sonucunda kurulmuş bir oluşumdur.

Kolajen Nedir?

Kolajen insan vücudunun ihtiyaç duyduğu önemli proteinlerden biridir. Kemik, kas, bağ ve tendonların yapısını oluşturmasının yanı sıra dişler, kan damarları ve gözün oluşumunda etkili olan katmanlarda bulunmaktadır. Kolajenin genel görevi bu yapıları bir tutkal gibi bir arada tutmasıdır. Bu özelliği sayesinde Yunanca tutkal anlamına gelmekte olan “Kolla” kelimesinden türetilmiştir.  

Supra Protein Beef Collagen Kolajen Hidrolizat İçeren Toz Takviye Edici Gıda 280 gr

Ürünler

Supra Protein Beef Collagen Kolajen Hidrolizat İçeren Toz Takviye Edici Gıda 280 gr

Ürün içeriğinde bulunan 10,000 mg kolajen peptid sayesinde vücudun günlük olarak ihtiyaç duyduğu kolajen miktarını karşılar ve Hyaluronik asit üretimini destekler. Böylece zaman içerisinde bozulan kolajen yapısını onarmasının yanı sıra saçları, cilt dokusunu, kemikleri, kasları ve eklemleri yenilemeyi hedefler. Ürün bir bardak suya eklenerek tüketilebilmesinin yanı sıra çay, kahve ve meyve suyu gibi içeceklere karıştırılarak da kullanılabilir. Ürün, cildin onarımına ve canlı görünmesine katkı sağlamakla birlikte özellikle kemik ve eklemleri destekleyerek kemik erimesi gibi hastalıklarını oluşumunu engellemektedir. Bunlara ek olarak spor yaparken bağ doku ya da eklem kaynaklı sakatlanma riskini azaltır, kas kütlesini arttırmaya yardımcı olur ve antrenman sırasında performans artışı sağlar. 

Supra Protein Collagen Beauty Formula

Collagen Beauty Formula saç ve tırnakların kuvvetlendirmesinin yanında cilde, ihtiyaç duyduğu doğal güzelliği yeniden kazandırması için geliştirilmiş bir Supra Protein ürünüdür. İçeriğinde barındırdığı kolajen peptid ve çeşitli vitaminler ile mikro besinler sayesinde güçlü bir etki yaratır ve eksiksiz bir bakım sunar. Yirmili yaşların sonundan itibaren insan cildi her yıl daha az kolajen üretmeye başlar. Böylece yaşlanma gözle görülür hale gelir. Collagen Beauty Formula geleneksel olarak kullanılan yaşlanma karşıtı yöntemlerin aksine vücudu içerden beslemektedir.

Supra Protein Beef Collagen Kolajen Hidrolizat İçeren Toz Takviye Edici Gıda 28 Saşe (280 gr)

Supra Protein Beef Collagen Kolajen Hidrolizat İçeren Toz Takviye Edici Gıda 28 Saşe (280 gr), her servisinde yüksek kaliteye sahip 10.000 mg civarında kolajen peptid ile vücudun çeşitli bölgelerini güçlendirmeyi hedeflemektedir. Bunlar içerisinde saçlar, tırnaklar, kaslar ve kemikler sayılabilir. Buna ek olarak ürün cildin yaşlanmasını önlemeyi hedeflemektedir. Kolajen vücutta en çok bulunan proteindir. Bu anlamda kolajenin vücudun yapı taşı olduğu kabul edilebilir. Bu ürün vücudun kolajen ihtiyacını karşılamasıyla birlikte güzellik ve sağlık konusunda da sizlere yardımcı olmakta ve spor yaparken antrenman performansınızı arttırmanıza katkı sağlamaktadır.

CEVAP VER

Yorumunuzu girin
İsminizi girin

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.